gazduire
 Home      Hosting      Domenii      Suport      Data-center      Contact      Despre      SUPEROFERTA!     
gazduire
 
gazduire

gazduire    SWSoft ofera un sitebuilder care este usor de folosit si facut special pentru a crea si administra site-ul dumneavoastra.
Acest sitebuilder include un sistem in 5 pasi usor de folosit in care sunt create designul si structura siteului dumeavoastra. Pentru persoanele care nu sunt obisnuite cu programarea include de asemenea un editor de tip WYSUWYG ("What you see is what you get") astfel incat folosirea lui este extrem de facila.

   Builderul include sute de designuri sofisticate in mai multe variante de culori. De asemenea dispune de un album foto si statistici avansate pentru site. Clientul are o multitudine de optiuni prin care poate sa isi personalizeze siteul si sa ii dea exact imaginea de care are nevoie pentru afacerea sa sau de ce nu pentru siteul sau personal. Templateurile pot fi modificate, se pot adauga pagini noi se pot crea seturi de pagini si module pentru userii avansati. Toate aceste caracteristici ale pachetului il recomanda pentru a crearea unui site cu un buget mic si intr-un mod profesional.

  gazduire

gazduire SiteStudio ghideaza userul pas cu pas in crearea unui site web. Nu trebuie sa cumarati alt software si nu trebuie sa invatati programare pentru a crea un site cu ajutorul acestui website builder. Nici macar nu este nevoie sa folositi programe precum FTP si Telnet. SiteStudio separa continutul site-ului de designul acestuia astfel incat cleintii care doresc pot sa schimbe asptectul siteului pot face asta in doar 6 clickuri fara sa fie nevoiti sa schimbe textul sau sa il rescrie. Pentru pagini personale sau pentru firme mici care doresc o pagina de prezentare acest website builder este perfect fiind foarte simplu de folosit si cu rezultate foarte bune.

Builderul contine o multitudine de templateturi din care puteti sa va alegeti cel care va place cel mai mult. Astfel puteti sa publicati siteul imediat, din doar cateva clickuri si puteti oricand sa schimbati continutul siteului sau aspectul lui dupa publicare.

 
  gazduire gazduire gazduire
gazduiregazduiregazduiregazduiregazduiregazduire